之前食過一次午餐, 覺得都ok, 見佢夜晚有任食火鍋咪諗住試吓.......叫咗牛奶+豬骨湯底, 豬骨湯都還可以, 牛奶真得啲白色, 奶味都冇, 淡而冇味寫紙時都寫明4人, 唔明點解上親都係兩件, 都唔知夠邊個食??後來我哋索性每欄都寫4, 點知出嚟都唔止X4, 有X8, 有啲X12添, 真係想食死人, 我哋食唔晒, 又浪費咗啲食物肥牛真係超肥、魷魚唔得、有啲食物仲唔新鮮、冇叫到滑牛又出俾我哋食得最多竟然係芝士腸、腸仔、娃娃菜、翠肉瓜呢啲普通過唔普通既食物......失望整體來說毫無特色, 啲女職員態度真係好差, 尤其是肥果個, 佢哋好似高級啲(套衫有啲唔同), 有兩個後生啲既男仔同女仔態度好好多, 埋單時有優惠又唔講, 好彩我係拎果張信用咭出嚟啫, 如果唔係真係蝕咗個九折......呢樣真係好唔得!!! 唯一可以讚係臨尾5分鐘都仲俾我哋order(都係啲菜啫)同埋過咗兩個鐘都冇趕我哋走囉!

2010-05-08