星期一晚辦完事返港島區中途想試試呢一間身邊好多朋友都話好食o既餐廳。一入到o黎,見到有位諗住埋去,有個waiter過o黎,我以為佢帶我過去,點知,佢帶我去搭另一檯!!咩事呀????????????????? o下???個waiter答我,係因為呢個人就o黎走喎...??????????????我要搭o個張檯個男人起身埋單,於是就坐低o左睇一睇個餐牌...個茶餐,我估佢個內容應該都同澳牛華星呢o的一樣o既啦?咁點解佢要o係個叉燒湯意粉中間加「日本」兩隻字?Order呢一個茶餐..加o左$4要3.6牛乳..餐到了個牛奶實唔會出事啦個蛋就都食得出有少少牛奶味,但係淡o左少少個意粉就..我真心唔知佢日本o左邊part..港式叉燒,意粉就係普通意粉,湯就係普通味精湯..?!食緊o野o既時候..我長期俾1隻烏蠅圍繞住..點解有咁o既用餐環境?除o左佢個蛋係比較好一點之外,o野食就一般啦,但服務真係有待改善囉..

咩事呀?????????????????
o下???

Order呢一個茶餐..加o左$4要3.6牛乳..

餐到了
一個字:頂~
個牛奶實唔會出事啦

個蛋就都食得出有少少牛奶味,但係淡o左少少

2011-03-07