評分:🐷🐷🐷🐷(5🐷滿分)1️⃣竹炭鮮奶/燕麥奶咖啡☕️ - Charcoal Latte✨oat milk alternative for milk-sicking coffee lovers✨fruity based coffee由於我唔飲得奶,所以好欣賞佢哋有燕麥奶供應。之前飲過佢哋嘅americano,佢哋嘅咖啡飲落去比較fruity ,酸味較重,岩晒我口味。小驚喜係今次配埋oat milk都仲好飲到咖啡嘅酸味👍🏻2️⃣煙三文魚班尼蛋 - Salmon Benedict✨smoked Benedict beyond tradition✨light version for girls 有別於傳統嘅Benedict,佢哋係Benedict表面燒左一燒,而整體而言,都會比傳統嘅Benedict較濕潤,同埋個hollandaise sauce比較小,感覺上會較light,對女仔黎講係個唔錯既選擇🤰🏻3️⃣紅菜頭雞肉意大利飯 - beetroot chicken risotto✨ light and healthy choice之前試過佢哋嘅紅菜頭risotto,其實我自己都幾鍾意,因為佢哋個飯冇落多

評分:🐷🐷🐷🐷(5🐷滿分)

✨fruity based coffee

竹炭鮮奶咖啡

2️⃣煙三文魚班尼蛋 - Salmon Benedict
✨light version for girls

煙三文魚班尼蛋

✨ light and healthy choice

之前試過佢哋嘅紅菜頭risotto,其實我自己都幾鍾意,因為佢哋個飯冇落多餘嘅調味品,同埋會比傳統嘅risotto冇咁多sauce同cheese,比較light,啱晒好似我依啲🤰🏻(肥肥)一族!

💡想去嘅朋友要有心理準備,要等一陣,尤其星期六日同假期。
15 分鐘 (堂食)
竹炭鮮奶咖啡
煙三文魚班尼蛋