2025-01-20 0 瀏覽
最近試咗喺Pizza Hut叫外賣早餐,點咗個$34嘅火腿芝士吐司,仲有支裝水。話說,外賣系統竟然落唔到單,真係冇辦法,唯有自己親身去現場叫,等咗一陣,心情都有啲煩。終於撈到呢個吐司,開盒一睇,金黃色嘅外皮,仲有啲香味撲鼻而來。咬一口,火腿同芝士嘅搭配幾好,味道正正常常,唔算驚喜,但都食得過。吐司外脆內軟,口感唔錯,雖然等咗一陣,但都算值得。最過分係,據說呢個早餐只係幾間分店有得賣,極度唔方便!想食都要特意去一啲指定嘅地方,真係唔太人性化。整體嚟講,呢個早餐就係「正正常常」,雖然唔差,但因為服務同便利性問題,下一次我可能會考慮其他選擇。希望Pizza Hut可以改善下呢個情況,咁大家就可以輕鬆啲享受早餐啦!