2020-03-27
平日中午十一點半落堂,附近只有pizza hut 係開11 點,甘就上黎食入座時,得一台客,所以可以坐得好鬆動因為係會員,可以用積分換野食兩個人叫一個set, 加一個迷你沙律同寬條麵,已經好飽湯正常,沙律d 菜有d 唔新鮮似雪左好耐,好硬好乾水,又唔甜平日lunch set 一定要食迷你pizza, 一稷份量細d, 二黎迷你係好食過大版好多,d 料又足d成日覺得迷你d 料既份量同普通批係一樣。。今次叫千島帆立貝, 本身pizza 用千島醬已經贏左一半今次d 帆立貝仲要幾大粒,d 蕃茄又甜,批底又脆,好好食pizzq hut 甘多款面最得我心就係海鮮寬條麵,寬條麵掛哂汁,d 汁個味道岩岩好,只係今次d 料差甘d, 得d 魷魚碎同蝦仔。。最後飲埋pizza hut 最拿手既飲品--熱奶茶如果鐘意飲奶茶但又嫌茶記個d 澀同苦得滯,必試pizza hut 依杯,會有驚喜茶底岩岩好,但口感好滑,隻奶味同茶味係各一半半,所以真係有番個good ending~~美中不足係明顯d 餐館同擺碟有d 跡,依家情況真係要改善下
入座時,得一台客,所以可以坐得好鬆動
因為係會員,可以用積分換野食
兩個人叫一個set, 加一個迷你沙律同寬條麵,已經好飽
成日覺得迷你d 料既份量同普通批係一樣。。
今次叫千島帆立貝, 本身pizza 用千島醬已經贏左一半
今次d 帆立貝仲要幾大粒,d 蕃茄又甜,批底又脆,好好食
最後飲埋pizza hut 最拿手既飲品--熱奶茶
美中不足係明顯d 餐館同擺碟有d 跡,依家情況真係要改善下