2020-07-05
夜晚任朋友話事於是簡左蜜奄本膳話食D好日本家常菜。原本打算同朋友一人一個主菜再Share甜品Pancake,被告知無Pancake後就當支持米豬連。總括而言店員十分友善,只可惜如Pancake Sold Out,其他食物並無可取之處,請果斷回頭!我同朋友叫左 豚雙味 同 海膽卡邦尼烏冬;首先講個烏冬,烏冬太軟似煮到熟透無咬口,醬汁味道偏淡,厚切日本煙肉又乾又「鞋」似一塊鴨胸肉乾,但講緊賣$168未計加一,認真講真係好冇誠意。而雙味豚炸豚肉都算脆同好吃,只不過無Sauce 好乾爭爭,而另一邊紅羅白洋蔥燉牛肉味道偏淡不過不失,但整體而言一個餐盤上只有一碟飯一碟餸,如果係日本朋友家裡在客真係十分寒酸不被歡迎,賣$138定價真十分進取但又缺乏誠意。旁邊果台客叫左個Pancake賣相都算吸引,食完又冇咩聽到有怨言,我諗應該都算過得去掛?有心支持請記住只能幫襯Pancake,完。
有心支持請記住只能幫襯Pancake,完。