2022-12-19
今個聖誕既約會食咩好?又想帶女朋友去食好西,又想打卡,又想去特別啲既餐廳?咁就要去下咖啡及Souffle Pancake專賣概念店~{PHI Coffee & Pancake}啦!分店包括美孚、屯門、中環、太古,唔洗擔心唔就腳添!佢地2022年11月15號去到2023年1月20日有姆明主題crossover既menu推出😍!係啊係姆明啊🤍我好榮幸被邀請去試食🤤!今次試食主菜-史力奇的青醬大蝦意大利飯,同 北歐芬蘭溫馨全日早餐,精緻既姆明熱香餅真係唔捨得食落肚啊🥹!食完熱騰騰既意大利飯亦唔會有種滯飽既感覺,好睇更好食啊👍🏻👍🏻飲品我地揀左淘氣阿美的粉紅冬日(凍) 同 姆明冰雪探險(熱) 配聖誕樹餅乾, 餅乾未食已經好香牛油味😍,配上熱騰騰既姆明冰雪探險咖啡,入口仲有陣椰子既餘香同白朱古力既甜,非常特別😯😯冬到入心既冬天飲就啱曬啦!🤍至於唔中意飲咖啡既你,試下凍飲-淘氣阿美的粉紅冬日都唔錯架!士多啤梨味既酸同白朱古力既甜撞岀黎既味道都好特別呢!🤍對於我黎講,其實去cafe食野甜品先係重點!粉紅冬日姆明谷梳乎厘真係精緻到淨係打卡都打左10分鐘!! 份量超大份!梳乎厘有好重
對於我黎講,其實去cafe食野甜品先係重點!粉紅冬日姆明谷梳乎厘真係精緻到淨係打卡都打左10分鐘!! 份量超大份!梳乎厘有好重既蛋同奶味超香!配上vanilla 雪糕同cream超好食,煉奶仲會另上,唔中意太甜既我就最適合不過啦!👍🏻🤤🤤
主題去到1月20日炸!想去朝聖就快啲book位啦!🤍