2016-06-02 663 瀏覽
我係一個超級姆明fans,又點可以錯過哩間姆明餐廳呢?芬蘭太遠,近近地在尖沙咀食定先。我分別lunch and dinner都有食過。我個人覺得食lunch好味d,我點了個姆明之家Pancake set$138,個pancake好味道加埋士多啤梨醬,個pancake唔會太甜仲有生果伴邊,唔怕食到溜。再order杯Moomin Latte,有四款拉花圖案選擇(史歷奇,姆明,啊美和精靈),um....yummy!我鍾意唔太甜!質素拍得住外而出名既咖啡店!反而Dinner就無咩特別,唔知係咪果度冷氣太大?d 食物好快凍,尤其是牛扒,凍咗完全唔好食!個姆明臉形飯份量太少肉丸粒無咩驚喜,好似宜家傢私果款肉丸。果晚真係有點失望,有史歷奇陪住我坐就當bonus啦!
我分別lunch and dinner都有食過。

2015-02-12