2013-07-30 114 瀏覽
夏日咁熱辣辣,梗係要去COFFEE SHOP涼一下,屋企樓下附近有成3間STARBUCKS,重多過7仔,姐係軟性迫我入去啦嘉里中心始終係新起,所有店也很光鮮,很舒服店員推介...個名係Dark Mocha White Chocolate Pudding.另外我另ORDER SAUSAGE ROLL2樣試完後,都覺得係唔掂.首先杯野集合了MOCHA, CHOCOLATE粒,布甸等等多樣材料合成,每一樣野也是甜甜的,飲下去第一口感覺到有少少豬古力味,之後就是甜甜甜,布甸甜,豬古力粒甜,總之甜耶耶,飲不出佢想表達既層次,店員說已減了甜,但係都頂唔住.最後係想講PUDDING係無作用,一樣無增加口感,二來甜到喊SAUSAGE ROLL外皮鬆化,帶牛油香,內裡的所謂 SAUSAGE味道就只有香草,沒有肉味,也很淡,唔夠咸,失望!我要比喊呢2樣野,下次來我會叫番穩陣野呢(店員無錯的,係我口味問題)店員很有禮貌,STARBUCKS既員工一般也很有質素

嘉里中心始終係新起,所有店也很光鮮,很舒服

店員推介...

我要比喊呢2樣野,下次來我會叫番穩陣野呢

2013-04-28
5 分鐘 (外賣自取)