2011-06-27 12 瀏覽
我同老婆仔好鐘意食日本放題,係2個幾月前眼見神串一做團購紙上燒放題,咁就買左去試下因為限定紅日, 或星期六日先可以用團購卷,所以的booking好爆,我地等左2個月先有得食等左咁耐,我地好心急食呢餐,所以當日我地6點就好準時去到之後陸陸續續都有其他客入坐,10分鐘就差不多爆晒人了差不多全部都是用團購卷的呢間食店都幾乾淨整齊,座位之間有足夠的空間,坐起來的舒服 之後有人開始分發餐牌,可以點的食物只有餐牌前後2頁,食物款式不算多佢實行專人落order制,不用你填紙仔 另外佢有沙律、溫泉蛋、蜆湯、飲品以自助形式供客人享用一開始經理說會安排一個紙上燒併盤給我們,看到餐牌上的餅盤有龍蝦、和牛、黑豚肉、雞肉同一些瓜菜,都好似唔錯不過當實物來的時候,都有出入,我地隻龍蝦不知去了哪,只換了2隻大連鮑魚仔,經理話因龍蝦無晒貨喎,真係失望之極不過的和牛同黑豚肉又算幾好食,鮑魚就一般喇食過紙上燒後,我地就點左三文魚同希靈魚刺生食,刺生不算好肥美,不過不失之後叫左的串燒食,牛肉串燒不錯,不過雞軟骨好似燒燶左,另外其他的食物都一般喇另外甜品有而瑞士卷、Tiramisu、雪米糍同泡夫瑞士卷唔係我杯茶,沒食到Tr

等左咁耐,我地好心急食呢餐,所以當日我地6點就好準時去到

之後陸陸續續都有其他客入坐,10分鐘就差不多爆晒人了

差不多全部都是用團購卷的

呢間食店都幾乾淨整齊,座位之間有足夠的空間,坐起來的舒服
款式選擇不多

佢實行專人落order制,不用你填紙仔
一般喇
呢個味道都唔錯
真係好唔得
另外佢有沙律、溫泉蛋、蜆湯、飲品以自助形式供客人享用
全晚最好的就係盤入面的和牛,不過唔係任食

不過的和牛同黑豚肉又算幾好食,鮑魚就一般喇
不過不失
燒燶左??

另外甜品有而瑞士卷、Tiramisu、雪米糍同泡夫
瑞士卷唔係我杯茶,沒食到
Tramisu個樣就一般般,食落去沒有咖啡味、的cream似蘿白糕的口感、食左一口就唔想食了

不過雪米糍同泡夫就唔錯

總括來講,我們今次用團購價$139另加$38服務費的價錢食呢間,並不覺好抵,因為食物質數只是一般,不過都叫見識過紙上燒

如果以原價$388一位來說,就一定不會來食了

2011-06-25