2018-12-29
首先,都要讚下先既 如果想搵個舒適 有氣氛 冇乜人 又唔會趕你走既餐廳,紅磡呢間Moreish & Malt 絕對係好地方 我地4個女仔 今晚嗌左個Family Set $788 (for3-4ppl) 首先有個餐湯 都okay ge不過不失之後有個appetiser 係牛油果蟹肉多士 整體食落去個口感都好食既,但個多士可以烘左佢,脆口點就好了之後個main dish 係 紐西蘭肉眼扒 我地嗌medium 係真係幾好食既 又juicy 又潤滑 不錯👍🏻side dish 係羽衣甘藍配腰果,都係味道爽口既仲有個main dish 係美國有骨雞胸 配 自家制椰菜沙律 太肚餓唔記得左影 但雞係幾嫩口的 幾好食 pasta 方面 有忌廉什菌意粉同香蒜橄欖油鮮蝦扁麵。 我覺得就一般既 不過不失 最後我地仲另外嗌左枝紅酒🍷雖然我對酒冇乜認識,但呢隻都幾易入口既。整體黎講,都唔錯既,待應服務都幾好
首先有個餐湯 都okay ge不過不失
之後有個appetiser 係牛油果蟹肉多士
整體食落去個口感都好食既,但個多士可以烘左佢,脆口點就好了
最後我地仲另外嗌左枝紅酒🍷
雖然我對酒冇乜認識,但呢隻都幾易入口既。
整體黎講,都唔錯既,待應服務都幾好