2023-02-08 585 瀏覽
餐廳內既feature wall同led light wall,簡單但營造到浪漫氣氛❤️好適合情侶慶祝週年紀念或朋友慶祝生日。最令我impressed既係本手繪menu,有好多宮崎駿電影既插畫同金句,畫得好靚好有心思。呢到既菜式西日mixed,選擇唔多但每樣都好特別,我地叫左兩個main同一份小食,有驚喜😋▫️吉列牛肉薯餅熱焫焫炸起,薯餅外脆內軟,切落聲音清脆,望落同食落都唔覺油膩,炸衣亦唔厚,牛肉同薯蓉攪得均匀而且質感綿滑,點上蜜糖芥末醬食味道超讚👍🏼▫️日式青芥末威靈頓三文魚 外皮酥脆,入面既三文魚仍能保持嫩滑同有水份👍🏼真係好考功夫。酥皮包住紫菜同三文魚,配上青芥末醬,味道非常夾,有水準既一道菜!▫️日式海膽忌廉帆立貝意粉 海膽同忌廉混埋一齊好香濃同creamy,每條意粉都能沾上好掛汁👍🏼帆立貝大隻,煎得好香,食落軟糯😋無論食物、環境、服務,我地都覺得超讚,推薦👍🏼👍🏼👍🏼

▫️吉列牛肉薯餅
吉列牛肉薯餅

▫️日式青芥末威靈頓三文魚
日式青芥末威靈頓三文魚

▫️日式海膽忌廉帆立貝意粉
日式海膽忌廉帆立貝意粉

無論食物、環境、服務,我地都覺得超讚,推薦👍🏼👍🏼👍🏼
吉列牛肉薯餅
日式青芥末威靈頓三文魚