2017-02-21 2387 瀏覽
今晚去左試朋友介紹既朱敏記,佢話個度特別,d餸菜唔係周圍食到,菜式新穎好多配搭,咁我地就跟去土瓜灣一齊試下!食熟既餸菜之前我地點左d刺身,象拔蚌薄薄一片片,刺身爽甜非常,一碟份量都幾多,好抵食,點埋芥末一齊食更加突出鮮味,海蝦刺身一樣好鮮甜,肉質好有口感,配埋師傅特製醬汁酸酸辣辣一齊食仲好食!蝦多士拼鼓油王蝦,師傅刀功好勁,伴碟對蘿蔔花好薄好靚,只賣相得體,蝦多士炸得好香脆卜卜,香濃既蝦味再多士放上芝士,更香口口感更有層次,豉油王蝦煮到岩岩好,唔會燶唔會太鹹,味道非常好! 雙色魚頭,辣同唔辣兩款口味都可以一次過食到,既新穎又抵食,魚頭滑嘟嘟,唔辣個邊睇落好簡單但勁香蒜蔥味,辣個邊辣辣地非常惹味,配白飯食岩晒! 白切雞不過不失!基評分: **味道(基基基基)**外貌*(基基基基基)*抵食(基基基基)**服務(基基基基)**最後基言:刀功了得嚇一跳,娛樂性豐富的一間餐廳

最後基言:
刀功了得嚇一跳,娛樂性豐富的一間餐廳
3 分鐘 (堂食)