2021-09-07
🍱4品料理 ($108) / 3品料理 ($88)因為menu揀既items都係一樣 所以一齊講啦☺️ 個人覺得覺為有驚喜既係桂花番茄🍅同埋薯仔沙律🥔 前者好清新 後者夠creamy同有粒粒青瓜 蕃薯咁😋 不過呢D就好普通啦:金蒡牛肉🐂,紫薯薯餅🍠,唐揚炸雞🍗,雞肉卷🐔,溏心蛋🥚等都普普通通,唔使特等黎食😌另外飯糰🍙我揀左明太子做餡 自己略嫌太少餡料 而個飯得個樣 無乜味🤔整個定食望落的確好得意好ig-able 不過份量真係好少 加上食物偏乾 所以一般般🙈overall自己好可惜覺得同期望有少少出入 可以話係賣相/環境搭救 價錢都覺為進取 加上歸根結底都係論食物質素 所以自己覺得真係麻麻地啦🙇🏻♀️一試無妨(P.S. 餐廳既隔離都有自己既小店舖 賣D好cute既野 大家有時間可以睇吓😙)~~~~~~~~~~[ 評分 ] 😋味道: 👍🏻👍🏻🤩賣相: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌝環境: 👍🏻👍🏻👍🏻💰價錢: 👍🏻👍🏻🙈服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🗣回頭率: 👍🏻👍🏻
因為menu揀既items都係一樣 所以一齊講啦☺️
~~~~~~~~~~
[ 評分 ]
🙈服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🗣回頭率: 👍🏻👍🏻
[其他]
🙋🏻♀️ service charge
🙋🏻♀️ time limit (90 minutes)
🙋🏻♀️ reservations