2017-09-19
朋友生日,來自5湖4海的我們都選擇了大家的中心點 - 旺角 慶祝其中一位媽媽級的生。因為佢帶埋2歲多既小兒子來,所以我地訂枱時都講明左,而餐廳則安排左最份既一個角落俾我地。位置尚可,略厭有小朋友的話,BB車都無位放。雖然餐廳有小朋友既加高墊,但小朋友又點會甘心成餐飯坐係度睇你班大人食飯丫雖然坐角落係唔會騷擾到其他食客,但係正廚房出口位,真係要萬二分小心。我地當然係share食,咁先可以食到多啲架嘛烤雞三文魚沙律(大):份量大,足夠我地4個大人每人食2次南瓜帶子意大利飯:南瓜入晒味,意大利飯煮得軟硬適中原隻龍蝦龍蝦汁蟹籽蝦子麵:估唔到真係原隻連殼龍蝦上碟,麵底美味,再來的話,一定要encore 墨汁大蝦意粉:少有食墨魚汁的食品,今次一試,再三回味紫薯吉士法國西多士伴雪糕:紫薯是甜品界新寵,配吉士 法國西多士,加埋一球雲呢拿雪糕,完美結束左呢一個豐富既晚餐。總括,香港親子餐廳真的沒有太多選擇,呢間有小朋友座椅已經係非常好既一點。菜色方面,色香味美,可以再來一試。
我地當然係share食,咁先可以食到多啲架嘛
烤雞三文魚沙律(大):份量大,足夠我地4個大人每人食2次
南瓜帶子意大利飯:南瓜入晒味,意大利飯煮得軟硬適中
墨汁大蝦意粉:少有食墨魚汁的食品,今次一試,再三回味