真係要土瓜灣之後介紹先會知道呢一間餐廳嘅確實地址,因為舖頭嘅門面都被棚架遮住咗。食完有一份好滿足嘅感覺,完全係媽媽的味道!✨湯餃:芹菜芫荽豬肉、韭菜豬肉有湯嘅嘢就最適合冬天享用,湯頭鮮甜,手工包仔嘅餃子真係啖啖肉,絕無偷工減料外皮,亦都唔會太厚。小編強烈建議加$10仲有牛肉食(・ω・)ノ芹菜芫荽豬肉好清香,韭菜好多好澎湃!✨煎餃:椰菜黑木耳豬肉、白菜牛肉餐廳提供大阪醬味或者芝士醬肉鬆脆脆煎餃🥟但係小編依然鍾情於冰花煎餃,椰菜黑木耳特別有口感,白菜牛肉嘅味道就會相對濃味✨香菇肉燥拌麵拌麵口感煙靭,吸咐住香菇肉燥醬料,非常惹味~✨小食:涼拌皮蛋、蠔油菜心小食非常之親民, $18就有一大兜皮蛋,涼拌味道非常開胃;蠔油菜心亦都為小編喺呢一餐飯加點營養!📣餐廳選用新鮮豬肉絞碎,食落去特別鮮甜!跟餐熱飲只係需要加$3 ,超抵,特別推薦佢嘅自家製熱豆漿,豆香味夠重身!

食完有一份好滿足嘅感覺,完全係媽媽的味道!

✨湯餃:芹菜芫荽豬肉、韭菜豬肉

✨煎餃:椰菜黑木耳豬肉、白菜牛肉

✨香菇肉燥拌麵
拌麵口感煙靭,吸咐住香菇肉燥醬料,非常惹味~

✨小食:涼拌皮蛋、蠔油菜心

📣餐廳選用新鮮豬肉絞碎,食落去特別鮮甜!