<WoW LAB> 📍西營盤 🔸脆薄超芝味 🤩 🔸嫩滑炸雞漢堡 Super yummy!!!西環朋友推薦我去試WoW LAB,餐廳位置確實有啲隔涉,由第一街行上去到高街,條氣有啲喘 😮‍💨 萬一唔好食,我真係會嬲!招牌脆雞漢堡餐($78) — 可能因為個漢堡包size唔係咁大,所以其實啖啖都有炸雞肉,雞扒外脆內軟,雞扒幼嫩,裡面充滿住油脂 🥴🥴🥴 餐廳自製醬料,味道酸酸甜甜辣辣(真係唔識形容),好惹味 😋👍🏼 。最意想不到嘅係Burger入面有一塊脆芝士,濃縮左嘅芝士味配合埋醬汁,令成個漢堡包提升至另一個層次 🤤 好好味啊!!! 不過漢堡包略嫌細咗少少 🤏🏼 覺得只有7成飽 🤭 不過可能因為我大食。(推薦!!!)特飲芫荽青檸梳打 (套餐 +$14) — 我認我係荽人 ☘️ 見到個「荽」就按耐不住,一定要試下。荽味唔算太濃,反而香茅同青檸味幾濃烈,感覺幾清新,不過有少少過甜 🤔 建議糖漿分開上。跟餐包咗一杯嘢飲同小食(薯條/粟米),粟米杯就正路,無驚喜。客源主要為街坊/ 周邊大學生,餐廳環境比較熱鬧。客人要自行Counter order, pick-up and retur
<WoW LAB> 📍西營盤
🔸脆薄超芝味 🤩
🔸嫩滑炸雞漢堡 Super yummy!!!

跟餐包咗一杯嘢飲同小食(薯條/粟米),粟米杯就正路,無驚喜。客源主要為街坊/ 周邊大學生,餐廳環境比較熱鬧。客人要自行Counter order, pick-up and return,但同一般快餐店唔同嘅係有洗手盤供客人清潔 😌 咁樣食到再「呢Hea」都唔怕啦。