2012-05-04
諗住新開,一早BOOK左位食母親節飯,BOOK左7點,6點9去到等一陣。見到咁多人,都已經快速地叫左野食。點知,由7點鐘開始等,等左20分先來了一個燒肉,跟住就冇晒影等到搭7點8, 我們追野食, WAITRESS話起碼要等半個鐘LA, 但D野超過8個字都仲冇來; 等50分鐘,有兩野到,但D野全部超咸,隔離台又係咁話; 咁叫左飯,諗住其他會好D, 但8點2仲未來其他野, 我們再追,應完冇人理。中途有個經理九肚魚冇貨,要改其他野; 咁我地改左LA, 之後再追D野仍然未到。到8點半, 我們又再追,有個林主任勁冇禮貌向我地發脾氣,跟住罵完我們走左去。之後我地決定唔等,叫經理取消未來既野食。野又唔係好食,仲要比錢受人氣。以後都唔會再來,食完一肚氣,仲要唔飽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!