2019-10-22 595 瀏覽
食到好嬲既餐廳 唔覺係任食睇食評以為幾好 揀左中等大細400幾蚊既蟹一開頭比左兩張入單紙我地 頭一次諗住叫住一人兩隻食下先 之後再入單 點知入左單等左10分鐘都一路無上蟹 真係完全手停口停到頂唔順催單先肯出 仲要催左唔止一次 係次次都要開口催先肯出蟹 拖字訣咁 咁之後諗住出蟹咁慢 咁一次叫三隻唔洗等咁耐 點知都係出兩隻 話不嬲都係咁出 咁張入單紙要我地寫幾多隻既用意係咩?最恐怖係食食下有個阿姐走過黎話我地食得唔乾淨 恐嚇話咁樣有機會收正價 跟住又話我地夠鐘唔比我地再叫蟹 但其實過程中一直叫人加蟹都無人理過我地 其實咩野叫任食呢 完全唔似其他人一兜兜咁叫 定恰我地 呢餐食得又慢又唔舒服仲要唔飽 中途因為等蟹等太耐叫左蟹粥 半個鐘都無上 漏左單 到走先上返比我地 所以千其唔好覺得係任食 係驚你再嗌望住你食乾淨隻蟹既餐廳
食到好嬲既餐廳 唔覺係任食

睇食評以為幾好 揀左中等大細400幾蚊既蟹