2023-11-06
荔枝角誠信中心內已進駐唔少商鋪。有健身運動、瑜伽中心。當中#孵化生活位於一樓位置,系一間新開小清新西餐廳。餐廳背景多為綠色植物,且座位闊落,空間感十足。好適合朋友聚會及一班同事落黎happy hours。墨西哥脆米片配牛油果-($68)牛油果醬好鮮甜又開胃,配埋脆米片一齊食少左油膩感!!卡邦尼意粉-($168)意粉上有顆溫泉蛋,配料有煙肉、蘑菇、火箭菜等,意粉煮得軟硬度適中,將溫泉蛋整爛流出蛋黃汁,撈埋蛋黃汁一齊食!令意粉更Creammmy,口感實在是太好。食到尾都仲有煙肉片,可見足料。麻辣手撕雞薄餅-($158)薄餅上面有橄欖油火箭菜,屬於薄批批底皮薄脆身。size都幾大,兩個人食都好夠飽。而味道都幾辣下,兩個人食都幾飽肚下。手工開心果雪糕-($38)食物以西式為主,酒類既選擇幾多。整體感覺好chill。孵化生活 (荔枝角)📍荔枝角青山道495號誠信中心1樓2號舖
墨西哥脆米片配牛油果-($68)
牛油果醬好鮮甜又開胃,配埋脆米片一齊食少左油膩感!!
卡邦尼意粉-($168)
麻辣手撕雞薄餅-($158)
手工開心果雪糕-($38)
食物以西式為主,酒類既選擇幾多。整體感覺好chill。
孵化生活 (荔枝角)
📍荔枝角青山道495號誠信中心1樓2號舖