2022-11-27 649 瀏覽
因為公司係上環 所以差唔多每星期都會飲😋 平時飲綿芝茶系列 今日冇食lunch就試啲飽肚啲😆就係…季節限定嘅台灣蜜芋頭芋圓鮮奶($40)💜 今次季節限定除咗有台灣蜜芋頭芋圓鮮奶茶($38) 不過我怕茶瞓唔著 就叫咗鮮奶😆茶痴係台式飲品店 主打做外賣🧋上環店內位置 比較細 但佐敦/油麻地店(係兩個地鐵站中間)就設有兩人位置👍 亦都可以打卡講返杯嘢飲先🙈 價錢比起一般台式飲品店較貴 但材料相當豐富 有三色芋圓粒加芋泥 所以超飽肚☺️ 芋圓嘅咬感偏軟 所以同芋泥都好夾💕店內淨係提供現金同轉數快嘅收款功能👀PayMe轉數可以揀返轉數快收款✅ 暫時未有八達通服務⚠️Encore指數/🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡⚫️⚫️⚫️

Encore指數/🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡⚫️⚫️⚫️

台灣蜜芋頭芋圓鮮奶
2022-11-26
10 分鐘 (外賣自取)
台灣蜜芋頭芋圓鮮奶