2018-10-16
早餐試食見恆豐新開左大食代,咪諗住去試下,不過怪唔知無油煙味,因為晏晝去過,一身味走人🙈🙈🙈原來早餐得一間學記粥麵開,早餐都係食嗰啲嘢,都無所謂呢。望望學記好似有啲名,雖然全場無幾多個香港人,但無所謂啦,外賣啫,咪試下,點知就一試難忘。。:今朝叫左魚片艇仔粥+油器=$30外賣油器係ok嘅,勁脆,點粥食時都好脆,不過佢係將油炸鬼開半再開半先當一份,即係不是一孖的!但粥其實係無味仲有少少油,未點已覺油,魚片要好精細咁先搵到兩片碎,開頭仲以為佢比錯。。。。。。。。。重點,粥內豬皮同肉都係怪怪味,聞唔到壞,但一食就有啲酸同怪味😭😭😭最終緊係無得食,仲要好有誠意咁拎返落去退比佢,希望佢地品質有問題就唔好再比賣比人食🙏🙏🙏個早餐咁就無左,無退錢🙈🙈🙈過左兩日,仲有同事唔識死,再試。。。結果,皮蛋係酸嘅🤢🤢🤢喱間學記真係累死大食代,因為之後有日落大雨,我地又做勇士,試其他,但原來人地其他都唔錯嫁,賣客飯嗰間港式舖頭,飯,餸,湯都全部新鮮熱辣,兩餸連湯都係$39,三餸$46,職員又勁好禮貌同快手。P.S.好心學記就咪咁衰,叔叔壞壞就咪整比人食啦!!!]]
今朝叫左魚片艇仔粥+油器=$30外賣
但粥其實係無味仲有少少油,未點已覺油
個早餐咁就無左,無退錢🙈🙈🙈
過左兩日,仲有同事唔識死,再試。。。結果,皮蛋係酸嘅🤢🤢🤢
P.S.好心學記就咪咁衰,叔叔壞壞就咪整比人食啦!!!
]
]