2022-07-26
返新工係港島區要約朋友傾下新工作情況 相約在這間鰂魚涌的小店這間店主打馬來西亞風情菜式店舖裝修很清雅別字一入到舖頭都有一種好似去咗海邊小屋嘅感覺可能係平日加上附近都係寫字樓林立店舖人唔算多而且座位都好舒適一去到店員就好熱情咁樣招待我哋服務很好食物方面我哋叫咗一個二人餐set呢個二人餐好抵食前菜有沙律小食可以選擇三款主菜兩款每人一杯無酒精飲品龍眼冰都唔使加錢仲有甜品添嘢食方面都幾特別重好足料煮食方面先講話蛋雞髀蓋飯雞髀啖啖肉冇骨好大件咖喱好香濃辣辣地好惹味 蕃方面粒粒分明比較硬身係我鍾意食嘅質感Pizza望落去全數唔係好大但係好足料食兩件已經好飽而且Pizza嘅餅皮雖然係厚皮但係佢除波波外脆配合埋牛油果餡料好好味龍眼冰係自家製嘅好好味再加上有斑蘭好特別另外小食有自家製嘅咖喱哥好足料咖喱味好香雞肉串燒亦都係啖啖肉而且沙嗲醬充滿花生好惹味而且口感很好兩個女仔靜靜地喺小店度食吓嘢飲吓嘢傾吓計咁又過咗一晚真係好舒服下次都會再去
相約在這間鰂魚涌的小店
這間店主打馬來西亞風情菜式