本人5月22號早上在外面排隊排第一 變排第尾 (因為我兩個人我想要卡位唔搭枱嘅)見到卡位嘅膠板好開胃 滿晒口水汁 (而兩人一台唔搭枱)全場只得一張枱提供 最慘個阿嬸(安排位置工作個位阿嬸專業人士PR) 佢唔早啲出聲講俾我知全場只得一張枱咁多(二人檯),,排我後面隊啲人入晒枱 我都未有位, 你早響啊嘛 而家要我干等等運到啊 唔等啦 如果兩人一台唔搭枱全場只有一張枱畀我 你向我提示吓 我唔食啦 四人坐埋一個卡位 兩個人唔識嘅, 黐埋一齊大家面向膠板食嘢! 真係好好味呀真係好好味呀對住塊膠板啲污跡啊好好味呀,塊膠板向住我塊面的距離非常闊! 食到我嘴舐舐以後再返嚟食,記得去食呀,入到去大家食到一家親咁呀!😃「以上情況係我上個月食過一次嘅感受」點知今日就因為排隊取位嘅問題,無奈!

「以上情況係我上個月食過一次嘅感受」

點知今日就因為排隊取位嘅問題,無奈!

2022-05-22
60 分鐘 (堂食)
$9090 (早餐)
慶祝紀念
生日