2020-11-07 317 瀏覽
朋友見佢黃店想支持下,12:00開門,未開門已經有10幾人等位,十分誇張,我們要等5張,問是否可以之後再回來,店員說最遲係70分鐘用餐,叫我們自己預時間,我們大約1小時再回來,已經叫到10幾號,店員說因過了太多張所以唔可能補枱,但頭先完全冇講過了幾多張枱不可以補, 就話正常也是這樣,應該要講清楚囉,最後也有補給我們,但條氣唔多順, 朋友係見到openrice有錭魚腩,好想食,但係Menu上面冇,食評是10月28日的,然後問店員,佢話呢度有咩就有咩㗎啦,我覺得佢擺明想倒咪囉,有枱前15行鐘就要我們先點食物才安排入座,飲品也是,感覺好chur,我不喜歡入座了,張枱明明店員已經清潔了,但係黐立立的,好奇怪, 朋友用濕紙巾用力抹了一下變成這樣, 有啲得人驚囉我一早睇中咗呢個All Day Green, 感覺好豐富有羽衣甘藍沙律,炒滑蛋,焗豆,蕃茄,大啡菇, 雜果包,芒果乳酪,成個配撘感覺好健康,雜果包烘過好好味咖喱吉列豬扒滑蛋包飯,正常,不太驚喜,吉列豬扒不是好鬆脆,皮肉分開既。榛子咖啡,好味的,不是好甜。Flat White,咖啡也不是好甜。好味的。如果安排可以好d,服務態度好d,衛生注意多

入座了,張枱明明店員已經清潔了,但係黐立立的,好奇怪
, 朋友用濕紙巾用力抹了一下變成這樣, 有啲得人驚囉

榛子咖啡,好味的,不是好甜。

Flat White,咖啡也不是好甜。好味的。

如果安排可以好d,服務態度好d,衛生注意多d,感覺會再好d。

食物再好,其它嘢不配合,也是不理想的!!
2020-11-07
50 分鐘 (堂食)