2021-06-21 474 瀏覽
星期六晚去食,大約八點九入去,十分鐘內落單,叫左蟹黃拉麵、鰻魚飯、薯餅、明太子薯條同海擔墨魚卷。等到九點三都無嘢上檯,叫侍應跟進下,一直無回應過跟進成點,九點五再叫跟進,淨係覆句整緊,九點半再追,之後先一次過上,得半個鐘食得好急。最嬲係一句唔好意思都無。嘢食質素都好差,鰻魚飯辣嘅。蟹黃拉麵完全同圖片係兩回事,圖片有隻龍蝦鉗,實物就原隻蟹上,水蟹粥咁,蟹黃腥嘅,我明圖片只供參考,而家係直頭比左第二樣嘢我。海膽墨魚卷就唔新鮮,無乜味。本身已經比佢啲劣質服務同劣質食物搞到好炆。臨十點佢都無乜客,幾個侍應就圍埋吹水大聲笑,話題又有味,進一步影響環境影響心情。總括而言,食物、服務同環境無一樣得,徹底完全中伏,差到要專登開返個account嚟表達不滿!呢間嘢我永遠都唔會再幫襯,亦會警剔身邊所有人。