2016-06-30 365 瀏覽
因為在某一人氣網路apps見到d人成日post呢度既海膽講到有幾咁多幾咁好食,成日經開都見到一開店已經好多人排隊, 今日放工決定外帶返屋企去試過究竟 其實入夜但都仲係好多人幫襯, 呢度店子細細唔係可以企到太多人, 所以多數d人都係企伙出面食即時買返個(馬糞)海膽手卷試下 (馬糞)海膽手卷 $45因為買左太多野喇所以冇手影相, 海膽唔係想像中既多, 起碼冇人地果d影相排到咁靚又咁多, 而且味道一般唔算好新鮮, 不過不失, 但對我黎講$45有點貴  外賣佢地會有冰種幫大家包住d食物, 而且返到屋企又真係仲好冰, 加分!! 生蠔 $13/隻 (另收10%開蠔費)價錢算係算好抵! 呢個價錢蠔當然唔會好大隻,頭果1, 2隻食落真係好新鮮, 不過生蠔唔屬於好肥美果種, 但呢個價錢比到我呢個味覺享受真係算唔錯! 但其後果6隻食落個味好似有d怪怪, 感覺有d似好似死死地咁, 即時好失望.. 呢個價錢真係唔好要求太高, 真係一分錢一分貨 珍寶甘蝦刺身 $45甘蝦刺身都幾大隻, 食落口感好彈牙而且略帶鮮味, 因為有冰種關係返到屋企都依然仲keep到好冰凍果個感覺,令到蝦可以保持到果

即時買返個(馬糞)海膽手卷試下
(馬糞)海膽手卷 $45

生蠔 $13/隻 (另收10%開蠔費)
價錢算係算好抵! 呢個價錢蠔當然唔會好大隻,

呢個價錢真係唔好要求太高, 真係一分錢一分貨
珍寶甘蝦刺身
珍寶甘蝦刺身 $45
甘蝦刺身都幾大隻, 食落口感好彈牙而且略帶鮮味,
因為有冰種關係返到屋企都依然仲keep到好冰凍果個感覺,
令到蝦可以保持到果份新鮮感, 唔錯!

一次就足夠了, 應該唔會再幫襯!
題外話/補充資料: 價錢算抵食, 不過好唔好彩食到好多隻都唔新鮮.. 只可以講一分錢一分貨唔好期望太高!
2016-06-29
10 分鐘 (外賣自取)
宵夜
珍寶甘蝦刺身