2021-05-29 2207 瀏覽
環境方面環境唔萛大,有音樂,都幾舒服同人唔萛多,chill 下都幾爽。飲品飲左杯Americano,我係飲開Americano 的人,好明顯杯咖啡完全無咖啡味,感覺似飲緊水,完全唔掂,杯野唔似落左一個shot 份量,似係用之前人地沖完一個正常shot ,然後再萃取,所以先會係咁淡,Americano 黎講係完全零分。-Bagel 食左個餐蛋Bagel , 完全無特別。我寧願你正正經經俾個有麵粉香嘅bagel 俾我,加jam or cream cheese已經足夠,加咗餐蛋唔覺特別,亦唔見好食咗。-價錢方面 正常價位啦-服務方面收銀嗰個全無表情😐,我問佢攞單,之後發覺收多左我一杯咖啡錢,然後佢望下張單,咩都無講就退返34蚊俾我,其實我覺得最起碼都講句唔好意思,呢個係最基本掛。但無......我覺得一間高質cafe 環境咖啡食物服務基本係缺一不可。隱世唔一定好勁,呢間嘢完全名過於實。完

環境方面

飲品