2015-05-20
我同老公兩個人起馬鞍山唔知有咩好食,肚餓又落大雨,諗住貴少少都唔緊要西餐廳坐得舒服啲就入嚟食。坐低後見餐牌唔齊,搵侍應嗌極都唔應,有啲就見到扮見唔到,有啲應咗叫等陣但轉個就冇咗回事。嗌到侍應,同老公一人嗌一個晚餐,Dinner B 嘅 9 號日式帶子忌廉菠菜意粉餐,老公要 16 號七成熟嘅鐵板肉眼扒餐。餐湯同意粉都不過不失,意粉份量比較少,男性食嘅話未必夠飽。但我食完個意粉,份鐵板都未到,追單之後同遲嚟客人 order 嘅鐵板餐同時間先上。(最少30分鐘) 鐵板餐上汁時冇平時嘅"炸炸"聲,即個板唔夠熱.....塊肉眼又嚟咗十成熟, 非常 "un",老公自己數過要𡁻八十幾下先吞得到,伴菜凍的。最後,甜品 OK ,嘢飲冇特別。總結嘢食唔好食,服務又差,但仲要加一,真係好唔值。以後都唔會再嚟!