2017-06-12 607 瀏覽
今日中午去食飯,12:22分落order,要左個傳統英式早餐,呢個餐居然等左半個鐘頭都仲未上到檯。因為仲有十分鐘學校放lunch時間就完所以最後係要拎翻學校食,完全係浪費左呢78蚊。本來學生外賣有八折,我拎住嗰餐牌同店員理論,佢居然同我講落order之前就要講低否則無八折,明明係你地上菜上得慢,拖到我就黎遲到我先至話需要外賣 真心呢間野環境係好,幾靜,主要問題有三個,第一,上菜速度超慢,唔明炒隻蛋煎條腸點解可以整咁耐,當時鋪頭又唔係真係話咁多人。第二,咁嘅價錢同咁嘅味道完全唔成正比,番茄係未熟得曬嘅,中間嗰芯仲係青色,蛋又太老,茄汁豆勁難食,雖然話78蚊唔係特別多只不過俾D咁嘅野我真係好失望。最後,嗰位Chan Ching Ching店員態度超級惡劣,我已經好聲好氣同佢講學校就遲到叫佢催一催廚房,佢居然係直接無視我 一句講到尾,咁嘅價錢咁嘅服務咁嘅態度我覺得食茶餐廳比佢好100倍

2017-06-12
40 分鐘 (外賣自取)