觀塘區嘅朋友應該平時食飯都好痛苦,勁多人食飯但又間間都坐滿人,等位都等到2046。呢間喺鴻圖道上嘅西餐廳,座位多,就算要排隊等位通常都快,已經成為我哋嘅Happy Friday 之選。🍔MM Classic Cheese Burger 牛肉 x 芝士 x 生菜 x 番茄配餐仲有炸薯條同醃黃瓜另外跟一杯野飲成個餐味道正常,冇太多驚喜但牛肉足料厚身,9成熟食落唔會太老因為呢間都嚟過幾次,所以發現到佢Lunch set menu 轉咗,冇咗煎雞胸肉,但多咗熱狗呢個選擇。同行朋友食咗煎三文魚,令我好驚訝嘅係三文魚都可以揀半熟同全熟,聽佢講食落就似粟米班腩飯咁嘅味,但當然跟嘅餐係冇飯啦🤣🤣🤣但佢就唔係好推薦啦。整體嚟講好似冇以前咁抵食,但order 返burger, steak, spaghetti 呢一類嘅比較唔容易中伏。但由於觀塘唔洗等位嘅餐廳真係少之又少,所以都係會繼續支持嘅😎推薦星評:3🌟

🍔MM Classic Cheese Burger
牛肉 x 芝士 x 生菜 x 番茄
配餐仲有炸薯條同醃黃瓜
另外跟一杯野飲

MM  Classic  Cheese  Burger

成個餐味道正常,冇太多驚喜
但牛肉足料厚身,9成熟食落唔會太老

推薦星評:3🌟