2022-10-06
🥢 芝麻蝦多士💭共4件長條型既厚多士,蝦肉份量適中尚算彈牙,但細孖👷🏻♀️覺得落左少少麵粉💭芝麻就好慷慨滲得幾多,每一個立體面都有,幾香💭如果油整乾少少會更好👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌑🌑🥢香茅牛肉米紙卷💭份量比較少,一條卷好既米紙卷切成兩半變4條💭內有生菜🥬紅蘿蔔絲同牛柳粒💭幾light同fresh 👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌑🥢堤岸炒米粉💭有蔥、韮菜、扎肉加埋米粉一齊炒💭豉油味極之重,冇技巧可言,而且米粉只係平時茶記食到個D,廚師應該冇將米粉過冷河,所以食落一Pat野🥲👭🏻孖妹評分:🌕🌑🌑🌑🌑🥢蒜蓉包💭有五大塊,每塊都搽滿蒜蓉醬,脆卜卜幾好味👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌑🥢烤三文魚柳檬粉💭全餐飯最滿意既一道菜式,三文魚柳有兩大舊,兩舊都係厚肉💭廚師👩🏻🍳煎到魚皮好香脆口,三文魚冇腥,油脂豐富幾正💭檬粉份量十足,大大碗如果淨係叫呢碗粉都夠飽😆👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌖🥢越式香蔥燒雞💭價錢相對昂貴🥹因為大約得半隻雞,好在餐廳都比左啖啖肉位置例如雞髀雞胸🐓💭肉質算嫩滑,雞胸位置會比較扎實D😅💭類似油雞醃法,鹹鹹地,加埋洋蔥韮菜一齊食味道會更好⭕️👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌑🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹✍🏻
💭芝麻就好慷慨滲得幾多,每一個立體面都有,幾香
💭如果油整乾少少會更好
👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌑🌑
🥢香茅牛肉米紙卷
💭份量比較少,一條卷好既米紙卷切成兩半變4條
💭內有生菜🥬紅蘿蔔絲同牛柳粒
💭幾light同fresh
🥢堤岸炒米粉
💭有蔥、韮菜、扎肉加埋米粉一齊炒
👭🏻孖妹評分:🌕🌑🌑🌑🌑
🥢蒜蓉包
💭有五大塊,每塊都搽滿蒜蓉醬,脆卜卜幾好味
🥢烤三文魚柳檬粉
💭全餐飯最滿意既一道菜式,三文魚柳有兩大舊,兩舊都係厚肉
💭廚師👩🏻🍳煎到魚皮好香脆口,三文魚冇腥,油脂豐富幾正
💭檬粉份量十足,大大碗如果淨係叫呢碗粉都夠飽😆
👭🏻孖妹評分:🌕🌕🌕🌕🌖
🥢越式香蔥燒雞
💭肉質算嫩滑,雞胸位置會比較扎實D😅
💭類似油雞醃法,鹹鹹地,加埋洋蔥韮菜一齊食味道會更好⭕️
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
✍🏻總評: