連 ‘ 宜家傢俬 ’都賣埋筒裝炸雞🍗,咁同🤴🏻試吓好唔好味先!😆😆~~~蒜香炸雞🍗~~~Size就同M記K記嘅差唔多,蒜香味ok,炸皮係薄脆feel,🤴🏻就覺得唔夠,我就還好😀😀~~~蒜香雞下髀🍗(紫菜味/蜜糖燒烤味/香辣味)~~~原來只係喺蒜香雞🍗上灑上相對應嘅味粉😕😕,我同🤴🏻都覺得好hea🤨🤨完全感受唔到紫菜味,辣味亦都勁少,好少少嘅係蜜糖燒烤味,起碼食到陣蜜糖味😅😅~~~士多啤梨🍓米奶新地配士多啤梨🍓及煉奶~~~標榜米奶係素食人士都適合食用,煉奶嘅甜味會溝淡咗少少士多啤梨🍓酸味,味道都唔錯,感覺有少少似食緊沙冰feel😚😚,但可惜有一點佢真係有唔少嘅士多啤梨🍓冰凍嘅粒粒,凍到好似食冰粒🧊咁🥶🥶,係有士多啤梨🍓酸味嘅冰粒🧊,又凍又酸😬😬,所以建議可以攤一陣等啲冰粒🧊溶溶哋再食就會好啲😝😝

~~~蒜香炸雞🍗~~~

~~~蒜香雞下髀🍗(紫菜味/蜜糖燒烤味/香辣味)~~~

~~~士多啤梨🍓米奶新地配士多啤梨🍓及煉奶~~~

2023-04-11
外賣自取
$48.5 (其他)