2010-05-08 12 瀏覽
為提早慶祝母親節,晌食評中千挑萬選,"榮興" 比我好實際街坊廣東小菜既感覺,中午前訂好位,一於去試試! 餐前小食 - 炆牛尾: 火煵炆大鱔:而家好難比幾十蚊食到肥肥既大蟮,但果晚條鱔都比一般食肆既肥,真係加左分。 朱洪武豆腐:外脆內嫩,正!如果中間果塊火腿可以平均分佈就相當完美。 豉椒炒蟶子: 招牌蔥油雞:非常入味,做法混合左炸同煮,較為特別 椒鹽鮮魷: 無錫骨: 老乾媽虎皮椒炒豬頸肉:虎皮椒有小小辣,啱曬鐘意 "野" 味既朋友。 姜蔥蠔煲:蠔都好肥美喎! 雜菇鮮竹浸時蔬:以上各項菜式,除無錫骨做得唔好外,其餘都比外面食肆做得出色,果然係開飯首選。環境:地方唔算大,地道廣東食肆熱閙氣氛,怕嘈既人要諗諗。星期三晚都爆滿,記得要提前訂位。服務:都唔錯喎,都係個句,地地道親切街坊式招呼啦!
餐前小食 - 炆牛尾:

豉椒炒蟶子:

招牌蔥油雞:非常入味,做法混合左炸同煮,較為特別

椒鹽鮮魷:

無錫骨:

姜蔥蠔煲:蠔都好肥美喎!

雜菇鮮竹浸時蔬:

服務:都唔錯喎,都係個句,地地道親切街坊式招呼啦!

2010-05-05
慶祝紀念