2022-09-09 836 瀏覽
收工唔係好肚餓 所以想搵下一啲可以食小食嘅地方 之後諗起好耐冇食西班牙同墨西哥🇪🇸🇲🇽嘅Tacos🌮🌮 同Tapas🥘🥘 上網搵下工作附有咩啱心水所以就嚟咗呢度 餐廳墨西哥風格🇲🇽🇲🇽 畀我嘅感覺就係新瓶舊酒modern嘅裝修同presentation 賣傳統嘅墨西哥嘢食😊一入餐廳就畀佢哋強勁嘅音樂轟炸住 要嗌住呢先至可以同店員溝通 🙉🙉🙉坐低之後就嗌咗支白酒開個胃先🥂😊Nacho's 用咗厚身嘅所以食落去比薄嗰啲脆好多 配埋少少酸嘅牛油果醬味道正常😋😋炸魚Tacos 個魚炸到乾硬化咁樣 唔知炸咗幾耐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻呢個慢煮牛舌tacos就比較好食 牛舌係林嘅唔會硬到咬唔到 證明佢真係有慢煮過 配埋個汁係好食嘅😋😋😋整體食物質素一般價錢貴份量細😑好聽啲講就係餐廳有氣氛 難聽啲講句就係嘈😂😂另外service都有問題 原本我哋叫佢放個冰桶喺隔離我哋自己refill就算啦 因為見到佢哋都忙 樓上好嘈 但係都聽到有好多講英文嘅客😅😅😅 但係佢哋係都要話唔使我哋會refill畀你 但係結果係每次我哋飲完好耐都係要揮手叫佢refill 叫多兩次之後我叫佢畀返我哋自己嚟算🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️收咁嘅

坐低之後就嗌咗支白酒開個胃先🥂😊

整體食物質素一般價錢貴份量細😑

好聽啲講就係餐廳有氣氛 難聽啲講句就係嘈😂😂

收咁嘅價錢咁嘅服務同埋食物質素真係麻麻地 希望餐廳喺呢方面可以改善一下🙏🏻🙏🏻🙏🏻