餐廳: 客家好棧 (東環商場)
資訊:

2022-10-10 998 瀏覽
📍客家好棧 (東環商場) (東涌)東涌迎康街6號東環商場1樓103-104號舖😋輕盈早餐孖寶 $26客家咸雞飯+咸水角拼春卷➡️招牌咸雞飯出色,唔會好咸,飯分開另上唔會整到d飯濕灑👍🏻 ➡️ 咸水角同春卷上碟入口都熱辣辣,仲好脆口,呢到d煎炸野同樣出色🤤😋煎釀三寶 $25➡️豆腐-豆腐煎到金黃色,好好食,表面仲脆卜卜➡️茄子-🍆釀到滿一滿,好食➡️紅椒-紅椒入口唔會辣到食唔到,小小辣加返d甜豉油剛剛好🤤😋點心拼盤 $30點心拼盤有蝦餃燒賣潮州粉果奶皇包各一件➡️又係全部都熱辣辣,全部都好食😋總結:全部食物都即叫即整,所以全部都唔會凍冰冰咁,食材新鮮,全部都好岩我胃口👍🏻👍🏻早市呢個價錢真係好抵食推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟(5🌟最高)
📍客家好棧 (東環商場) (東涌)
東涌迎康街6號東環商場1樓103-104號舖

😋輕盈早餐孖寶 $26
客家咸雞飯+咸水角拼春卷

😋煎釀三寶 $25
➡️豆腐-豆腐煎到金黃色,好好食,表面仲脆卜卜
➡️茄子-🍆釀到滿一滿,好食

😋點心拼盤 $30
點心拼盤有蝦餃燒賣潮州粉果奶皇包各一件
➡️又係全部都熱辣辣,全部都好食😋

早市呢個價錢真係好抵食

推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟(5🌟最高)