2024-05-27
朋友A小姐話e到好好食,今日放假就同佢黎個小girl talk,落完單職員就會拎調味九宮格黎,佢居然有蔥油呀🤘🏻同埋有成碗芫茜可以慢慢食🔸雍穆公主•花膠雞湯鍋(半隻)每一口湯汁都充滿濃郁的雞肉風味,搭配著花膠,湯頭相當鮮鮮味,雞肉需要再多淥2分鐘,嫩滑多汁,花膠數過最少有8大塊,口感綿密,每一啖都係到補充緊骨膠原🔸艾莎公主牛肉寶盒以木盒盛裝著美味的牛肉拼盤,以煙霧彌漫的方式呈現,好有仙氣,有7款不同既牛,包括牛腱、安格斯牛柳粒、牛舌、黃喉同美國雪花肥牛等唔同種類嘅牛肉,其中牛小排肉味濃郁及嫩口🔸松露芝士墨魚丸墨魚丸融合左新鮮墨魚和松露,口感彈牙而且香氣撲鼻,咬開仲有流心芝士🔸伊比利亞橡果豬肉質鮮嫩多汁,帶有豐富的橡果風味🔸香香宮煮響鈴拼盤原味同黃金,每款有3條,即叫即製,所以職員都同我地講,可以就咁試左黃金響鈴先,響鈴被咸蛋沙包裹住,非常惹味🔸香香宮煮蔬菜拼盆有成8款蔬菜,新鮮脆綠,最估唔到居然有水蓮🔸竹蔗茅根一渣容器古式,好有feel,打邊爐飲,下火一流餐廳環境盡顯氣派,就連每個卡位都會安排一個名,而且仲有宮廷衫可以換,比人打下卡,職員又會時不時關心住我地使唔使加湯💕無論服務、環境、
🔸雍穆公主•花膠雞湯鍋(半隻)
🔸艾莎公主牛肉寶盒
🔸松露芝士墨魚丸
🔸伊比利亞橡果豬
肉質鮮嫩多汁,帶有豐富的橡果風味
🔸香香宮煮響鈴拼盤
🔸香香宮煮蔬菜拼盆
有成8款蔬菜,新鮮脆綠,最估唔到居然有水蓮
🔸竹蔗茅根一渣
容器古式,好有feel,打邊爐飲,下火一流
餐廳環境盡顯氣派,就連每個卡位都會安排一個名,而且仲有宮廷衫可以換,比人打下卡,職員又會時不時關心住我地使唔使加湯💕無論服務、環境、氣氛都一絕👍🏻