2015-07-29 867 瀏覽
同隊友比完賽, 有D餓, 好快就衝左入去一壽司食宵夜, 原因只係: 半價!!!  一入去已經係LAST ORDER, 我地好快手咁狂點, 雖然話就話半價, 其實價位的確本身係抬高左DD既, 不過無阻我地雅興  仲可以揀既刺身款唔多, 赤貝好好味, 好爽口, 但略嫌刺身有少許唔夠凍, 但都OK諗住佢半價, 應該好多款都冇得揀, 原來唔係, 只係大慨20%冇, 其他都有得揀 三文魚壽司, 覺得麻麻地 甜蝦壽司, 唔錯喎, 甜蝦屬大隻 帶子壽司真係幾好, 好大隻, 都算鮮 燒海膽壽司超正, 海膽份量有D O嘴, 都幾多下!! 燒得幾好味!  榮螺軍艦, 第一次咁食榮螺, 覺得冇咩特別 海謄軍艦, 都係果句, 好多海膽, 哈哈!  鰻魚壽司, 燒得香, 夠晒鰻魚汁, 條鰻魚夠晒大, 好味!!  芝士蟹子軍艦, 正!! 唔係好多壽司連鎖店都有芝士蟹子食, 好好味!!! 芥辣八爪魚軍艦, 呢隻芥辣八爪魚唔算好辣, 但勝在夠多!下面既壽司都唔係好記得係咩,但都係好食的連鎖壽司店黎講算唔錯

三文魚壽司
覺得麻麻地
甜蝦壽司, 唔錯喎, 甜蝦屬大隻
帶子壽司
真係幾好, 好大隻, 都算鮮
榮螺軍艦, 第一次咁食榮螺, 覺得冇咩特別
海謄軍艦
, 都係果句, 好多海膽, 哈哈!
鰻魚壽司
, 燒得香, 夠晒鰻魚汁, 條鰻魚夠晒大, 好味!!
芥辣八爪魚軍艦
, 呢隻芥辣八爪魚唔算好辣, 但勝在夠多!
下面既壽司都唔係好記得係咩,但都係好食的
連鎖壽司店黎講算唔錯
2015-07-07
$175 (宵夜)