餐廳: 譚仔三哥米線 (福榮街)
資訊:

2016-04-19 1660 瀏覽
人人都話深水埗多野食 但若然你過左夜晚11點的話 你既選擇可能會由100下降到得返10-20之間即是話你既選擇困難症將會慢慢得到舒緩所以我一早篤定食譚仔三哥 因為開到成12點 而且品質係比較穩定又黎得快又大碗 又熱鬧多人食....哈哈本人唔太食得辣但又想要多少少感官刺激所以揀左酸辣湯底 配雞肉, 竹笙同貢丸酸辣湯 好岩我呢種唔食得辣但又想有少少刺激既人 唔會太辣但會食到出晒汗 酸酸地好開胃竹笙將湯底吸引左 爽滑彈牙 索索聲好新鮮雞肉望落去嫩白 份量都唔少 而且佢一啲都唔un同米線係幾夾貢丸 香味同質感都足夠 但略為細粒左啲 冬菇少量每碗米線都有腐皮 牙菜 久菜 腐皮可能係搭埋一齊放 放落碗之後都仍然係痴埋左一舊ANYWAY 譚仔三哥係出品穩定
人人都話深水埗多野食 但若然你過左夜晚11點的話
你既選擇可能會由100下降到得返10-20之間
即是話你既選擇困難症將會慢慢得到舒緩

所以我一早篤定食譚仔三哥
因為開到成12點 而且品質係比較穩定
又黎得快又大碗 又熱鬧多人食....哈哈
本人唔太食得辣但又想要多少少感官刺激
所以揀左酸辣湯底 配雞肉, 竹笙同貢丸
竹笙將湯底吸引左 爽滑彈牙 索索聲好新鮮
雞肉望落去嫩白 份量都唔少 而且佢一啲都唔un
同米線係幾夾
貢丸 香味同質感都足夠 但略為細粒左啲 冬菇少量

每碗米線都有腐皮 牙菜 久菜
腐皮可能係搭埋一齊放 放落碗之後都仍然係痴埋左一舊

ANYWAY 譚仔三哥係出品穩定

2016-04-14
5 分鐘 (堂食)
$38 (宵夜)