2023-10-16 66 瀏覽
呢間Cafe幾特別,嚟到仲可以順便睇埋傢俬,俾人一種家居感,嚟到可以放鬆一下Penne with prawn sauce: 醬汁入面嘅蝦味香濃,長通粉非常能夠沾汁,配上車厘茄同埋大蝦,非常惹味Greek yogurt bowl: 採用嘅三個非常新鮮,特別鍾意提子,輕微用咗蜜糖調味,下面就係燕麥片同埋乳酪飲品方面,咖啡師真係拉花高手,兩杯都拉得非常靚Hojicha Latte 嘅焙茶味幾香濃,不過都係以奶香為主,朋友都讚Cappuccino 唔錯,用嘅豆幾好有同職員傾過下偈餐廳仲可以提供租場服務,比客人開Party丶搞event等等,等我遲啲都同朋友商量吓黎搞party先