2024-09-21
家姐啱啱生完BB,帶佢嚟Non Kitchen食返餐好嘅。餐廳位置方便,由牛頭角站B6 exit行5分鐘左右就到。用餐環境幾舒服,枱同枱之間有適當距離唔會覺得好侷促,方便傾偈。星期五晚嚟到都差不多滿坐,所以建議book定枱。我哋叫咗個二人dinner set $498再加多少少錢upgrade部份食物。食物質素幾高,尤其是炭燒美國豬安扒,好有驚喜。食物份量好大,食到好飽。前菜有Caesar salad同埋雜豆沙律 (係是日沙律),芝士味濃郁,雜豆仲有好多我好鍾意食嘅粟米🥰餐包有好香嘅黑松露醬 好香好好味我哋仲加咗$8有日本清酒煮蜆, 係九月份優惠, 蜆肉都算新鮮淡淡清香主菜我哋揀咗炭燒美國豬安扒同埋西班牙海鮮飯 (+$58)豬安扒肉質好嫩滑又Juicy仲有好濃郁嘅炭香味,超鍾意食,仲配有薯菜,薯蓉又有黑松露好香。而海鮮飯就濕濕地仲好多蜆肉甜品我哋叫咗一個Tiramisu同埋一個雪糕泡芙個set仲包兩杯飲品,非常抵食! 最後食唔晒要打包部份食物。服務都唔錯, 會再返嚟食!
餐包有好香嘅黑松露醬 好香好好味
主菜我哋揀咗炭燒美國豬安扒同埋西班牙海鮮飯 (+$58)
甜品我哋叫咗一個Tiramisu同埋一個雪糕泡芙