餐廳: 北京樓 (星光行)
資訊:

餐廳: 北京樓 (星光行)
資訊:

2017-09-10 1625 瀏覽
呢間係同屋企人食飯談好聚腳 好鐘意食佢地既片皮鴨 切得薄薄一層層 半肥瘦好正花雕醉雞個陣味有d怪 疑似落太多花雕酒 唔係好啱我口味涼拌粉皮 麻醬居多 加上青瓜 清新度提升囇幾開胃👍北京餡餅 咬洛超鬆軟 皮超級薄芝麻餅附有炒肉碎 想要幾多自己裝入餅 餅超香芝麻味配上肉粒更惹味小籠包  咬落有湯汁泌出黎 肉質鮮美新鮮石斑 肉質鮮嫩 趁熱食至正壽包小編通常唔太敢嗌怕佢會好濟好肥 但呢個size明顯細個左 食一個唔會太濟而釀豆腐 粉絲煲夠穫氣 但嫌炒得太濕 感覺上油油地美心集團既野食果然有保證👏🏻
呢間係同屋企人食飯談好聚腳

美心集團既野食果然有保證👏🏻
咕嚕雞
紅油抄手
帶子炒翠玉瓜
題外話/補充資料: 位置有點迫,服務態度不太好
2017-09-09
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日