講左話想食雪糕好耐,天時暑熱終於有個藉口啦~Haagen dazs沙田分店座位長期滿坐,唔係我既首選,不過想借個位休息一下就唔好計較太多心大心細有好幾款味都想食,呢款(夏日xx 唔記得左全名)就岩哂我,貪佢一次可以揀五球不過要注意size係迷你球, 下面仲有窩夫脆同士多啤梨跟~雲尼拿: 食原味先知haagen dazs品質有無退步,好彩無令我失望依然好重奶味Raisin & Rum: 因為有冧酒呢款好搶味,唔苦小朋友口味都岩,配埋窩夫脆食就perfect!!焦糖脆餅: 因為佢令我放棄了Belgium chocolate, 榮登我的最愛。啖啖英式手指餅味一定要試三重朱古力: 比起belgium Choco味仲要濃,入面有片片黑朱古力增強口感士多啤梨芝士餅: 係我中學時既最愛,真材實料但就比較甜

不過要注意size係迷你球, 下面仲有窩夫脆同士多啤梨跟~

焦糖脆餅

士多啤梨芝士餅: 係我中學時既最愛,真材實料但就比較甜
5 分鐘 (堂食)