2022-06-22 26 瀏覽
ICHIJUISSAI 一汁一菜如果有時想食下住家菜真係可以試下依間~成餐個人覺得唔會好重味道,感覺幾健康🤤二人套餐:$188花菜巴馬火腿濃湯:花菜味幾濃,差唔多每一啖都會食到薯泥,但係好唔好飲就會偏睇個人口味~因為可能有啲人唔鍾意較重嘅蔬菜味🙌番茄菠菜芝士雞肉卷:雞肉卷入面包有菠菜同芝士,下面就配有蕃茄汁,啲番茄汁食得出係真番茄,仲有啲番茄粒,而唔係啲濃縮蕃茄醬😍油揚豆腐黑豚薑汁燒:入面嘅配料索晒啲汁,非常入味,特別推薦入面嘅豆腐,豚肉都唔韌,仲有啲雜菜,唔會變食肉獸!🤪和風番茄雞肉咖喱飯:佢嘅咖喱唔係濃味/偏辣,而且唔會好似一般咖喱好多油,所以即使用咖喱汁撈晒啲飯,都唔會覺得好罪惡,又唔會食到好頸渴。🤩一汁一菜和牛羅宋湯:比起一般嘅羅宋湯偏酸,入面好足料,好多雜菜,用黎撈飯都得。仲有幾舊牛肉,牛味重,又唔會煮到好淋🥰另外會俾多碗白飯,唔好以為得兩款餸揀,但都一定夠送飯,咖喱飯嘅汁都夠share俾兩碗,真係唔夠嘅話,有啲湯係偏吉,都可以一齊食,一定唔會有飯剩!😙個人覺得有時想食得健康啲可以試下🤤食到最後其實個份量都好足,好飽😂。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。餐廳: I
ICHIJUISSAI 一汁一菜

二人套餐:$188

花菜巴馬火腿濃湯:

番茄菠菜芝士雞肉卷:

油揚豆腐黑豚薑汁燒:

和風番茄雞肉咖喱飯:

一汁一菜和牛羅宋湯:

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
餐廳: ICHIJUISSAI 一汁一菜
Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆