2024-05-04
逸東酒店🏨側門對開既火鍋店劃分兩層,上層有包廂。以灰、綠、金為主,光猛燈火 像家的感覺打邊爐慢慢嘆~質素仲唔錯🥘任食火鍋+無限暢飲$228 /2小時❄️雪花啤酒汽水自家製飲品有款式湯底、小食、豬、牛、雞等…過百款👍🏻小食👅酒香鴨舌~麻椒惹味,有青瓜墊底encore🥒撈汁青瓜~清脆,有金不換香氣🦑吉列墨魚餅~結實鮮墨魚川芎白芷魚頭鍋聽講呢個湯對頭痛同活血好好,所以我哋一致就揀咗呢個湯😌半個大魚頭及一些藥膳極足料,先喝2碗湯濃濃的回甘好飲👍🏻本地吊龍肉+安格斯牛小排放進湯裡灼13-15 秒就起得,口感嫩嫩的好重牛味,冇俾魚湯搶去牛味,正~一定要encore👍🏻鴛鴦滑鯪魚+墨魚胶狀結實非常爽口彈性,鯪魚仲唔腥👍🏻炸紫菜響鈴都係第一次食,炸得薄透一啲都唔油,味道二層次🥢本地吊龍肉+安格斯牛小排🥢黑柏葉🥢炸紫菜響鈴🥢鴛鴦滑鯪魚+墨魚爽彈🥢豆腐、竹笙、皇帝菜自家制飲,清熱解渴白茅檸檬薏米水~竹蔗茅根~需另加一🧂調味料~生蒜🧄熟蒜,蔥花、芫荽、辣椒🌶️及豉油未到點底層客滿,大部分都book咗枱,受歡迎客路好高!食物方面份量適量中,咁就可以叫幾轉唔同料,以這價錢相比其店散叫既高質火鍋料😍確實性價比高
🥘任食火鍋+無限暢飲$228 /2小時
❄️雪花啤酒汽水自家製飲品
有款式湯底、小食、豬、牛、雞等…過百款
👍🏻小食
👅酒香鴨舌~麻椒惹味,有青瓜墊底encore
🥒撈汁青瓜~清脆,有金不換香氣
🦑吉列墨魚餅~結實鮮墨魚
川芎白芷魚頭鍋
👍🏻本地吊龍肉+安格斯牛小排
👍🏻鴛鴦滑鯪魚+墨魚
胶狀結實非常爽口彈性,鯪魚仲唔腥
👍🏻炸紫菜響鈴
都係第一次食,炸得薄透一啲都唔油,味道二層次
🥢本地吊龍肉+安格斯牛小排
🥢黑柏葉
🥢炸紫菜響鈴
🥢鴛鴦滑鯪魚+墨魚爽彈
🥢豆腐、竹笙、皇帝菜
自家制飲,清熱解渴
白茅檸檬薏米水~
竹蔗茅根~
需另加一
🧂調味料~生蒜🧄熟蒜,蔥花、芫荽、辣椒🌶️及豉油
未到點底層客滿,大部分都book咗枱,受歡迎客路好高!