2024-02-05
大瀛喜喺元朗已經好多年😀有時收工同成班friend都會去食嘢,價錢方面二百幾蚊食到飽卜卜任食真係好抵!有得任食刺身高蛋白質,真係啱晒減肥人士😋而且平時食刺身好貴,好容易就回本!自助區可以直接去自助餐飲品區自己拎,款式好多仲有清酒、咖啡、茶、啤酒基本上咩都有,味增湯、小丸子、炸雞,仲有好多小食唔記得咗🙈雪糕雪條甜品全部任食。刺身刺身方面款式好多竟然有松葉蟹腳刺身😱咁就好容易回本,常見嘅油甘魚、三文魚、甜蝦、虎蝦、赤貝、帶子、吞拿魚就一定有㗎啦!油甘魚一向我都鍾意,油脂充足魚味香。三文魚係厚切咬落肥美味道鮮美。創作壽司、卷物都好特別,紅酒藍莓鵝肝好香鵝肝味好吸引😃 醬燒左口魚邊壽司,本身油脂豐富落少少醬汁火炙已經好正,芒果龍蝦沙律甜得來幾清新。炸物金牌紅燒乳鴿係我嘅最愛🙈十分推介,好好食外脆內軟有肉汁,食咗幾件。蒜蓉焗帆立貝蒜蓉味好香口食到停唔到,醬燒黃金蝦由細食到大呢個醬汁,雖然好肥🙈但真係超鍾意!
自助區
刺身
刺身方面款式好多竟然有松葉蟹腳刺身😱咁就好容易回本,常見嘅油甘魚、三文魚、甜蝦、虎蝦、赤貝、帶子、吞拿魚就一定有㗎啦!油甘魚一向我都鍾意,油脂充足魚味香。 三文魚係厚切咬落肥美味道鮮美。創作 壽司、卷物都好特別,紅酒藍莓鵝肝好香鵝肝味好吸引😃 醬燒左口魚邊壽司,本身油脂豐富落少少醬汁火炙已經好正,芒果龍蝦沙律甜得來幾清新。
炸物