2020-04-15 22 瀏覽
今日嚟到呢間富士山日本料理, 呢度嘅日本菜真係同喺日本富士山嘅可以相提並論 首先我哋叫咗一個 漁夫火炙丼, 入面有滿滿嘅玉子燒, 火炙三文魚, 火炙蟹棒同帶子仲有鰻魚, 好鍾意火炙嘅味道因為有蛋黃醬嘅配合, 飯上起嚟嘅時候亦都係好温暖, 所有嘢嘅配搭都好好之後叫做一個黑松露油甘魚手捲, 黑松露好配搭到油甘魚嘅味道, 吊起咗油甘魚入面嘅魚油香, 好開胃之後我哋都叫咗火炙蟹棒壽司,火炙三文魚壽司,鹿兒島a4和牛壽司, 海膽壽司同埋中吞拿魚腩壽司, 仲有牡丹蝦壽司, a4和牛壽司食落去好有 牛肉嘅新鮮味道, 海膽壽司上面嘅海膽亦都感覺好creamy, 牡丹蝦亦都非常新鮮最後推介一定要食火炙左口魚壽司, 燒過嘅左口魚嘅魚油香 逼曬出嚟, 食落口入口即溶