2018-09-22 264 瀏覽
今日經過又一城,其實大部份嘅食物都係連鎖店嘅,相信大家都好認識這間餐廳呀,可以一邊坐喺溜冰場隔離睇住人溜冰,一邊進食!這間餐廳環境氣氛唔錯,而且食物富有香港的特色,西班牙的菜色也有,但亦都屬於快餐類型,唔會坐得好耐!推介這個生果餐,裏面有士多啤梨藍莓雜莓及薄荷葉,酸酸美味好開胃,茶味唔係好濃,10分開胃,又有得食又有得飲,推介!這個炒意粉我覺得比較鹹,所以唔推介俾大家啦! 這個很特別哦,屬於甜品,用上了Pizza的外皮,但係中間隔着嘅係朱古力同埋香橙,一切開出嚟就係朱古力嘅醬,好好味啊!這個海鮮焗飯亦都唔錯,熱辣辣的,比起連鎖店快餐嘅味道好食好多,但係價錢係連鎖店快歺的一陪呢!這個Pizza味道亦都唔錯,超級多芝士,而且熱辣辣上枱,不過上邊的火腿就比較乾啊,如果選用一啲肥啲嘅巴拿馬火腿就好啦!
這個炒意粉我覺得比較鹹,所以唔推介俾大家啦!