2023-08-23 312 瀏覽
嘩 平時飲手作功夫茶都要出到屯市或者紅橋 今鋪終於係富泰有返間啦 唔使再搭車去咁遠我一直都係功夫茶粉嚟嘅 即係唔係話賣花讚花香 手作功夫茶一直都有水準 價格又親民 不過唯一缺點就係其他店就相對啲茶味冇咁足味 但係富泰呢間就真係無得頂 茶味勁足 其他飲品都好正 甜度任君選擇基本嘢啦 有少、半、微、走糖比你揀 鍾意甜啲又得 鍾意淡啲亦都冇問題仲有就係佢有好多料可以揀,晶球 布丁 咖啡凍 芝士奶蓋等等可以加 啲料都比得多嘅除咗經典珍珠奶茶,仲有果茶系列、芝士奶蓋系列、朱古力、抹茶等等,你鍾意嘅口味基本上都可以揀到。啲服務態度幾好 員工都幾健談 我間唔中都去買杯野吹下水最重要係佢開到10點 基本上收工後都嚟買都趕得切 真係我呢啲返工仔嘅福音呢啲係我平時嗌開嘅 珍珠奶茶 朱古力可可 冬瓜輕檸檬都係我首推

啲服務態度幾好 員工都幾健談 我間唔中都去買杯野吹下水

最重要係佢開到10點 基本上收工後都嚟買都趕得切
真係我呢啲返工仔嘅福音

2023-08-05
5 分鐘 (外賣自取)
  • 冬瓜輕檸檬
  • 朱古力可可系列