2024-10-09 162 瀏覽
︎冰室四周圍都有,呢間食物真係算大件抵食又好味,仲有大大個麵包櫃出爐港式包點添👅❤︎惹味薯仔牛柳粒($98)牛柳煎到焦焦脆脆,再有一層蜜汁封面,菜如其名甘惹味,仲有軟綿綿入曬味嘅薯仔同雜菜,真係勁好送飯🍚🙌🏻︎❤︎西蘭花炒魚塊($98)西蘭花青綠爽脆,魚柳塊塊大件滿足🐟芡汁稠度同調味合適,仲有陣薄薄麻油香❤︎三色蒸水蛋($68)蒸蛋底層都嫩嘅,而且有好多鹹蛋同皮蛋鋪地,外食又唔想太油膩嘅,呢個係吾錯嘅選擇❤︎菠蘿檸檬撻($11)檸檬醬光澤同色澤都好靚,遠遠已經見到佢係麵包櫃向我招手👋🏻味道可以想像為二寶糖檸檬味,點綴小小菠蘿粒,幾特別同清新架🤣❤︎芝麻/谷古麻糬($6/粒)個頭算幾大粒,面頭係小小脆皮feel,韌性都幾高,買個黎過下癮都抵食架😆

❤︎惹味薯仔牛柳粒($98)

︎❤︎西蘭花炒魚塊($98)

❤︎三色蒸水蛋($68)

❤︎菠蘿檸檬撻($11)

❤︎芝麻/谷古麻糬($6/粒)
  • 西蘭花炒魚塊